10 levensbomen met helende krachten!

Published by Marie-Louise Loomans on

Wie behoefte heeft aan helende energie kan terecht bij o.a. de Eik, Treurwilg, Beuk, Berk, Es, Esdoorn, Notenboom, Els, Iep en Den. Dit wordt ook wel Dendrotherapie genoemd. Online magazine Holistik noemt deze tien levensbomen uit onze Keltische Bomencirkel. Met hun energie herstellen ze de balans bij zowel fysieke als mentale klachten. Bomen hebben, zoals alles in et universum, een bepaalde trillingsfrequentie. Sommige bomen zijn genezend, andere bomen geven kracht of beschikken over een bruisende vitaliteit die wonderen doet als je uitgeput bent. Hoe ouder bomen zijn hoe hoger en beter hun frequenties zijn afgestemd op de wereld om hun heen. Japanners doen al duizenden jaren hun voordeel met deze kennis. De gemiddelde leeftijd daar is de hoogste ter wereld. Uiteraard spelen diverse andere factoren daar ook nog een rol bij. Interessant is dat ‘bosbaden’ ook zo’n typisch Japans tijdverdrijf is. In onze westerse wereld beginnen we nu pas te ontdekken hoe belangrijk een intensieve omgang met de natuur voor onze gezondheid is.
Zo staat de derde aflevering van I’m Healing helemaal in het teken van ‘aarden/earthing’.
Voel je stress of mentaal uit balans? Probeer dan deze Dendrotherapie of het aarden uit.
Ben geen bomenknuffellaar? Gewoon lekker met je rug tegen een van die genoemde levensbomen aan zitten is ook goed. Neem eerst de energie van de boom bewust in je op en lees vervolgens een goed boek over b.v…. die helende kracht van bomen!
Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in dit artikel van online magazine Holistik:
https://holistik.nl/bomen-spiritueel/

De derde aflevering van I’m Healing, ‘Gezonder op blote voeten’ getiteld, gaat over de bewezen gezondheidseffecten van aarden/earthing en is te bekijken op:
https://www.youtube.com/watch?v=F4BtsdVIECk&ab_channel=IamHealing

Laura Loomans presenteert, behalve voor SBS 6 ‘Bouwen aan de Toelomst’, ook haar eigen format ‘I’m Healing’.

https://www.bol.com/nl/nl/p/de-helende-energie-van-bomen/9200000077200598/?bltgh=mLYVkWlGjXW8Gz82SFJAiQ.2_40.41.ProductImage

Categories: