Levensboom De Appelboom

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 23 december – 1 januari en van 25 juni – 4 juli

Met de Appelboom als levensboom is jouw persoonlijkheid vaak gezegend met positieve eigenschappen. De charismatische uitstraling, die je van nature hebt, heeft een grote aantrekkingskracht op anderen.
En net als Appelbomen, die hun appels met ons delen, zijn ook deze levenboom mensen gul van aard.
Ze zijn gevoelig en bemiddelen zodra er een twist dreigt. Relaties kenmerken zich door tederheid voor hun partner waarop ze altijd verliefd zijn. Liefde is sowieso het toverwoord voor dit levensboomtype.
Met hun avontuurlijke en zorgeloze instelling leven ze met de dag en flirten zich lekker door het leven. Dankzij hun onderzoekende geest kunnen ze het o.a. als wetenschappelijk talent ver schoppen.
Hoe dan ook zetten ze zich graag in voor een hoger, meestal goed, doel. Al komen ze soms wat passief en grillig over…ze willen de wereld met hun talenten graag mooier en beter maken.
Wil je meer weten over de Appelboom als levensboom? Klik dan op deze link: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemdheden die de Appelboom als levensboom hebben zijn o.a.: Armin van Buuren, Annie Lennox, Rob de Nijs, Antoinette Hertsenberg, Denzel Washington, Barry Atsma, Jude Law, Peter Koelewijn,
Frans Bauer, Jan Smit, Ariana Grande, Wilfred Genee, Karin Bloemen, Liv Tyler, Carry Slee en Tom Cruise.

De Appelboom
https://nl.wikipedia.org/wiki/Appel_(plant

De Amerikaanse actrice Liv Tyler maakte furore als elf Arwen in de verfilming van Tolkiens ‘Lord of the Ring’

DJ Armin van Buuren vrolijkt menig festival op met zijn muziek

Popprinses Ariana Grande is een rolmodel voor talloze jonge meiden

All American hunk Tom ‘Maverick’ Cruise

Categories: