Levensboom De Beuk

Published by admin on

Levensboom de Beuk op 22 december
Creativiteit en doorzettingsvermogen typeren de personen die de Beuk als levensboom hebben.
Een goed verzorgd uiterlijk is heel belangrijk voor hen. Ook doen ze veel moeite om fit te blijven. Ze zijn materialistisch ingesteld en daarbij tonen ze graag hun goede smaak. Ze kunnen goed leiding geven en nemen geen onnodige risico’s. Niet met het werk en niet met relaties. Beuken blijven redelijk en organiseren hun leven goed. Al deze componenten maken dat ze een zeer prettige levenspartner zijn.
Meer informatie over de levensboom Beuk is te vinden door op deze link te klikken:
https://the-native-circle.com/Dru-disme/Keltische-Bomenhoroscoop/04-De-Beuk/

Beroemde mensen die de Beuk als levensboom hebben zijn o.a.: Vanessa Paradis, Ralph Fiennes, Lulu Wang, Hans Kraay jr. Bill van Dijk, Ed Spanjaard, Wierd Duk, Aleid Truijens,

De Beuk kan zeer oud worden. Dit is de oudste van Leiden en die wist op zijn oude dag nog hoog in de Bomen Top 50 terecht te komen…
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20220627_54075766?utm_source=google&utm_medium=organic

Zangeres, actrice en fotmodel Vanessa Paradis dankt haar bekendheid niet alleen aan haar huwelijk met Johnny Depp. Zelf scoorde ze twee grote internationale hits met ‘Joe Le Taxi’ en ‘Be my Baby’ en in haar geboorteland Frankrijk is zij een gevierde ster.

De volledige naam van deze Britse topacteur is Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham-Fiennes…
Met zijn vertolkingen van Voldemort in de Harry Potter reeks en als wrede kampcommandant in Schindler’s List maakte hij veel indruk.

Categories: