Levensboom De Es

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 25 mei – 3 juni en van 22 november – 1 december

De Es levensboom mensen barsten van ambitie. Ze jagen een mooie carrière na. Omdat ze intelligent, getalenteerd, levendig en ook nog aantrekkelijk zijn lukt dit doorgaans prima. Op kritiek krijgen zijn ze niet dol. De Es is een veeleisende maar betrouwbare levensboom type die nog weleens de neiging heeft om het lot te tarten. Alhoewel het meestal meer rationele dan emotionele mensen zijn kunnen bij uitzonderingen impulsief handelen. Als partner kun je daar van schrikken. Maar wees gerust…met een Es als levenspartner weet je dat de relatie bestendig en serieus genoeg is voor een lang en gelukkig liefdesleven. Je komt meer te weten over de levensboom De Es door op deze link te klikken:
https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beoemde VIP’s met de Es als levensboom zijn o.a.: Giel Beelen, Ian McKellen, Helana Bonham Carter, Lenny Kravitz, Stevie Nicks, Jamie Oliver, Paul Bettany, Michael Boogaard, Kylie Minogue, John Fogerty, Gladys Knight, Melissa Etheridge, Annette Bening, Danny Elfman, Peter Paul Muller, Colin Farrell, Ivo Niehe, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Hans de Booij, Jan Lammers, Scarlett Johansson, Jamie Lee Curtis, Billy Jean King, Miley Cyrus, Annet Malherbe, Bruce Hornsby, Connie Palmen, Johnny Rep, Maarten ‘t Hart, Bauke Mollema, Tina Turner, Frank Boeijen, Mark Rietman, Ed Harris, Randy Newman, Pierre van Hooijdonk, Marlies Dekkers, Ben Stiller, Ridley Scott, Bette Midler en Woody Allen.

De Es is duidelijk herkenbaar aan zijn zaadjes met vleugeltjes.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Es_(boom)

Chef Jamie Oliver gaf lekker en gezond koken weer een sexy imago.

Lingerie had altijd al een sexy imago maar Marlies Dekkers wist daar met een ‘blotebillenjurk’ en haar ‘undressed’ collectie toch nog een schepje bovenop te doen. En toen dat een groot succes bleek is ze dat tot op de dag van vandaag maar blijven doen…

Billy Jean King wordt beschouwd als de beste vrouwelijke tennisspeler aller tijden. Behalve dat ze enorm veel gewonnen Grand Slams op haar naam heeft staan betekende ze ook veel voor de vrouwen emancipatie. Ze was openlijk over haar lesbische geaardheid en al overtuigd vegetariër voordat het trendy was. En nee, over haar zingt Michael Jackson niet in zijn grote hit…

Laat de regie van science fiction films of historisch drama maar over aan de Britse regisseur Ridley Scott.
Met o.a. Alien, Blade Runner, Conquest of Paradise, Gladiator en The Martian weet hij miljoenen liefhebbers van films te entertainen.

Categories: