Levensboom De Linde

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 11 – 20 maart en van 13 – 22 september

Twijfelaar en creatieve dromers…zo worden mensen die de Linde als levensboom hebben vaak getypeerd. Ze zijn zachtaardig, bedaard en accepteren gemakkelijk wat er om hun heen gebeurd. Geen wonder dat ze elke vorm van agressie verafschuwen. Toch, ondanks dat ze een hekel hebben aan luiheid en nutteloze bezigheden, beschikken ze niet over het doorzettingsvermogen wat nodig is om al je talenten te ontwikkelen. En dat de Linde levensboom types veel talenten bezitten staat als een paal boven water. In vriendschappen zijn ze trouw en ze hebben veel voor anderen over. Ook als ze daar zelf dingen voor moeten opofferen. Jaloers zijn en klagen kunnen ze ook als de beste. Gelukkig blijft dat bij incidenten. Wil je meer weten over dit boomtype? Klik dan op deze link: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemde mensen die de Linde als levensboom hebben zijn o.a.: George kooymans, Neil Sedaka, Pieter van den Hoogenband, Herman van Veen, Michael Caine, Terence trent D’Arby, Adam Levine, Marc Klein Essink, Bruce Willis, Clenn Close, Yvon Jaspers, Sam Neill, prins Harry van Wales, Tommy Lee Jones, Marc Anthony, Rob Kamphues, David Copperfield, Lenie ‘t Hart, Koen Wauters, Ellie lust, Lance Amstrong, Leonie Jansen, Jimmy Fallon, Candy Dulfer, Jeremy Irons, Sophia Loren, Elise Schaap, Bill Murray, Stephen King, Nick Cave en Andrea Bocelli.

De Linde geeft prachtige heerlijk geurende bloesem waar insecten dol op zijn en waarvan thee getrokken kan worden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Linde_(geslacht)

George Kooymans is oprichter, componist, tekstschrijver, producer en gitarist van de rockband Golden Earring.

De Italiaanse actrice Sophia Loren klom op van arm meisje tot wereldberoemde filmster en liet veel mannenharten sneller kloppen.

Als kleinkunstenaar Herman van Veen kon toveren zou hij iedereen een glimlach willen geven.
Met zijn liedje “Bed van Bomen” doet hij dat bij Stichting Celebritrees in elk geval! https://www.youtube.com/watch?v=v6-VLm58gYg&ab_channel=Henneman99

Illisionist David Copperfield verbaasde de wereld met zijn spectaculaire (verdwijn)trucs. Bomen liet hij gelukkig nog nooit verdwijnen. Toch betoverde Robert Houdin zijn publiek al in 1840 met een illusies waarbij een boom de hoofrol heeft.
https://www.youtube.com/watch?v=OLtSEAttBYU&ab_channel=ScottP

Categories: