Levensboom De Den/Pijnboom

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 19 – 29 februari en van 24 augustus – 2 september

Wie geboren is op een van deze data heeft de Den/Pijnboom als levensboom en mag zich gerust als zeer ‘speciaal’ zien. Dit type mens is zowel een idealist als een wijze pragmaticus. Op natuurlijke wijze maken zij het leven van anderen, en dat van zichzelf, zo comfortabel mogelijk. Zij kunnen zich goed inleven in de ander en beschikken over een scala van creatieve talenten. Vriendschappen met Den/ Pijnboom type mensen zijn robuust omdat ze betrouwbaar zijn, proactief en van prettig gezelschap houden. Maar pas op…in de liefde pakt het jammer genoeg vaak anders uit. De pijn van de Den/Pijnboommens komt meestal voort uit de liefde. Ze worden snel verliefd maar… die gaat ook weer vlug over. Teveel moeite doen voor de liefde zit er bij hen niet in. Ze geven het dan op. Want bij Den/Pijnboom mensen valt alles tegen tot het ideaal gevonden is. Gaat het in de liefde op natuurlijke wijze? Dan is er geen betere partner te vinden!
Meer informatie over de levensboom Pijnboom is te vinden op: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemdheden met de Pijnboom als levensboom zijn o.a.: Danny de Munk, Rihanna, Cindy Crawford, Willem van Hanegem, James Blunt, Hans Klok, Lenny Kuhr, Joop van den Ende, Youp van ‘t Hek, Sonja Barend, Claudia Schiffer, Freek de Jonge, Richard Gere, Van Morrison, Ruud Gullit, Gloria Estefan, Barry Gibb, Keanu Reeves en Jimmy Connors.

De Pijnboom is de beroemdste boom van Italië en tevens leverancier van de heerlijke gezonde pijnboompitjes.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Grove_den

Alleskunner Andre van Duin is al decennia lang een geliefde entertainer en voelt zich zowel als typetje als zichzelf thuis op de buis.

Topviolist Itzhak Perlman speelde vol overgave het beroemde, door John Williams gecomponeerde, Schindlers List thema in de verfilming door Steven Spielberg van dit waargebeurde verhaal.

Floortje Dessing ontmoet in haar tv programma’s veel mensen én bomen.

In de kaskraker E.T. vertederde kindactrice Drew Barrymore jong en oud met haar rol van Gertie. Ze wist haar carriére later succesvol te continueren in Hollywood.

Dankzij de revolutionaire pedagogische aanpak van dr. Maria Montessori, beschreven in haar boek
Door het kind naar een nieuwe wereld‘ beschrijft zij hoe haar methode ontstond. Haar visie voor het kind is ‘Help het mij zelf doen’. Tijdens de gevoelige perioden van een kind wordt de leerstof aangeboden. Alle zintuigen worden daarbij betrokken door uitdagende materialen aan te bieden. Ook het kosmische aspect is belangrijk bij dit type onderwijs.

Om haar te eren heeft Stichting Celebritrees haar levensboom, de Italiaanse variant van de Den/Pijnboom, op een van de Montessori schoolpleinen laten planten. Groenere schoolpleinen realiseren is voor ons een belangrijk doel.

Categories: