Hebben we bomen nodig?

Published by Marie-Louise Loomans on

Soms is het nodig om jezelf zo’n filosofische vraag te stellen. Zeker wanneer je vrijwel dagelijks bezig bent met het fenomeen boom. Boomkwekerijen sinds 1791 M. van den Oever & Zonen B.V. in Haaren heeft het antwoord hierop compact gegeven in de onderstaande informatieve video. In hun assortiment bieden ze alle levensbomen aan die met elkaar onze Keltische Bomencirkel vormen. ‘We hebben een pioniers- en ambassadeursrol in duurzaam kweken, met de hoogst haalbare A status van het NL Greenlabel, van groen. Wij noemen deze aanpak het ‘kweken’ van ‘Natuurlijke GroeikrachtTM’ voor onze klanten, ons bedrijf en onze mensen’ meldt dit bedrijf op hun website.

Wij profileren ons daarom als ‘de Leefwereldverbeteraars’ en geven hier inhoud aan door onze inspanningen op klimatologisch, economisch, sociaal-maatschappelijk- en milieugebied steeds aantoonbaar te maken op basis onze vier P’s: People, Planet, Profit en Pleasure, met bijbehorende kwaliteits- en certificatiesystemen. Wie dus een levensboom wil planten om dat ene speciale moment in het leven te markeren, kijk voor geboortedata en bijbehorende levensbomen elders op deze website, kan bij dit inmiddels 7 generaties tellende familiebedrijf terecht. Meer informatie is te vinden op hun website:
https://mvandenoever.nl/

Maar hebben we bomen nou, behalve om een authentieke bomenkwekerij en Stichting Celebritrees goed te laten functioneren, ook echt nodig? Dit leuke filmpje geeft het antwoord:

https://www.youtube.com/watch?v=fuz8IsvduKM&ab_channel=BoomkwekerijenM.vandenOever%26ZonenB.V.

Het team van het familiebedrijf dat al zeven generaties lang de wereld mooier en beter maakt met het kweken van bomen waaronder alle levensbomen uit de Keltische Bomencirkel.

Categories: Uncategorized