Levensboom De Cipres

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 25 januari – 3 februari en van 26 juli – 4 augustus

Ben je geboren op een van deze data dan mag je de Cipres jouw levensboom noemen. Onafhankelijkheid en trouw zijn de opmerkelijke kenmerken van dit type mens. Ze gaan optimistisch en zorgeloos door het leven. Door hun flexibele instelling nemen ze het leven zoals het komt. Ze zijn niet snel tevreden en verlangen steeds naar waardering en geld. Qua uiterlijk zijn ze vaak gespierd en dus vrij sterk. In de liefde zijn Cipressen mensen gepassioneerd maar bij onmin heetgebakerd. Ze zetten af en toe hun hakken in het zand en komen dan aanmatigend overkomen. Wil je meer wil weten over dit type levensboom?
Klik dan op deze link: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Celebrities met de Cipres als levensboom zijn o.a.: Alicia Keys, Elijah Wood, Ramsey Nasr, Joris Linssen, Oprah Winfrey, Christian Bale, Justin Timberlake, prinses Beatrix der Nederlanden, Harry Styles, Shakira, Willeke Alberti, Arthur Japin, Helen Mirren, Mick Jagger, Monique van den Ven, Guido Weijers, Kate Bush, Arnold Schwarzenegger en J.K. Rowling.

De Cipres
https://nl.wikipedia.org/wiki/Cipres

De Britse topacteur Christian Bale kan, sinds hij als 13-jarige door Steven Spielberg werd gecast voor de hoofdrol in het meesterwerk ‘Empire of the Sun’, elke rol met verve spelen.

Acteur en auteur Arthur Japin schreef in zijn boek ‘Een schitterend gebrek’ deze, tot mooiste liefdeszin gekozen, zin: “Dit is het enige wat telt, lieverd, dat iemand meer in je ziet dan je wist dat er te zien was.”

Al sinds 1963 bewijst zangeres en actrice Willeke Alberti zich als publiekslieveling der natie. Een van haar muzikale hoogtepunten beleefde Willeke in Sesamstraat toen ze het duet met Ieniemienie over ‘De Boom’ zong…
https://www.youtube.com/watch?v=MBuFLg9PEUs&ab_channel=Sesamstraat

Joanne Katleen Rowling schreef Harry Potter en kreeg met deze fantasy saga wereldwijd de jeugd weer aan het lezen. Op haar bankrekening kan ze inmiddels zelf een bedrag van ruim 1 miljard euro aflezen.
Dankzij haar maakten we ook kennis met de Beukwilg. Een fictieve boom die inmiddels ook zijn eigen wikipediapagina heeft gekregen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Beukwilg

Categories: