Levensboom De Esdoorn

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 11 – 20 april en van 14 – 23 oktober

De onafhankelijke geest is kenmerkend voor het boomteken Esdoorn. Dat het hier niet om een doosnee boom en mens gaat is meteen duidelijk. Esdoorn bomen en mensen blinken vaak uit in originaliteit. Ze komen vaak trots en zelfverzekerd over. Niet zelden maskeren ze zo hun verlegenheid. Dankzij een uitstekend geheugen leren ze gemakkelijk. Steeds zoekend naar nieuwe ervaringen en doelen om te realiseren. Indruk maken op potentiële partners is van groot belang voor de Esdoorn. Want vrijwel alle Esdoorn mannen en vrouwen gemeen hebben is dat hun liefdesleven nogal complex is.
Meer informatie over je levensboom de Esdoorn kun je vinden door op deze link te klikken: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemde mensen die de Esdoorn als levensboom hebben zijn o.a.: Dick Maas, Sean Bean, Emma Thompson, Jacqueline Govaert, Charles Groenhuijzen, Prins Maurits van Oranje – Nassau van Vollenhove, Epke Zonderland, Raymond van Barneveld, Emma Watson, Claudia Cardinale, Loreen, John Mayer, Robert ten Brink, Catherine Deneuve, Cliff Richarden, Viggo Mortensen en Paul van Loon.

De Esdoorn geeft vooral in de herfts kleur aan het leven…
https://nl.wikipedia.org/wiki/Esdoorn_(geslacht)

Onze ‘Flying Dutchman’ en trots der natie Epke Zonderland.

Franse filmdiva en lange tijd ‘mooiste vrouw ter wereld’ Catherine Deneuve

Populaire kinderboeken schrijver van o.a. Dolfje Weerwolfje Paul van Loon.

Singer songwriter én hunk John Mayer…

Categories: