Levensboom De Den / Pijnboom

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 19 – 29 februari en van 24 augustus – 2 september

Wie geboren is op een van deze data heeft de Den/Pijnboom als levensboom en mag zich gerust als zeer ‘speciaal’ zien. Dit type mens is zowel een idealist als een wijze pragmaticus. Op natuurlijke wijze maken zij het leven van anderen, en dat van zichzelf, zo comfortabel mogelijk. Zij kunnen zich goed inleven in de ander en beschikken over een scala van creatieve talenten. Vriendschappen met Den/Pijnboom type mensen zijn robuust omdat ze betrouwbaar zijn, proactief en van prettig gezelschap houden. Maar pas op…in de liefde pakt het jammer genoeg vaak anders uit. De pijn van de Den/Pijnboommens komt meestal voort uit de liefde. Ze worden snel verliefd maar… die gaat ook weer vlug over. Teveel moeite doen voor de liefde zit er bij hen niet in. Ze geven het dan op. Want bij Den/Pijnboom mensen valt alles tegen tot het ideaal gevonden is. Gaat het in de liefde op natuurlijke wijze? Dan is er geen betere partner te vinden!
Meer informatie over de levensboom Den/Pijnboom is te vinden op: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemdheden met de Pijnboom als levensboom zijn o.a.: Danny de Munk, Katja Schuurman, Rihanna, Alberto Stegeman, Cindy Crawford, Andre van Duin, Willem van Hanegem, Floor jansen, Drew Barrymore,
James Blunt, Arnon Grunberg, Hans Klok, Lenny Kuhr, Dakota Fanning, Joop van den Ende, Josh Groban, Henk Westbroek, Youp van ‘t Hek, Sonja Barend, Claudia Schiffer, Tim Burton, Elvis Costello, Buddy Vedder, Macauly Culkin, Laura Fygi, Cameron Diaz, Freek de Jonge, Warren Buffet, Floortje Dessing, Richard Gere, Itzhak Perlman, Van Morrison, Ruud Gullit, Gloria Estefan, Barry Gibb, Salma Hayek, Keanu Reeves, Ruth Jacott, Jimmy Connors, Maria Montessori en Mark Harmon.

De Pijnboom is de beroemdste boom van Italië en tevens leverancier van de heerlijke gezonde pijnboompitjes.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Grove_den

In samenwerking met de Katholieke Montessori School in Bussum plaatste Stichting Celebritrees een Italiaanse Pijnboom op het kleuterplein ter ere van Maria Montessori

Levensboom van Maria Montessori

Alleskunner Andre van Duin is al decennia lang een geliefde entertainer en voelt zich zowel als typetje als zichzelf thuis op de buis.

Topviolist Itzhak Perlman speelde vol overgave het beroemde, door John Williams gecomponeerde, Schindlers List thema in de verfilming door Steven Spielberg van dit waargebeurde verhaal.

Floortje Dessing ontmoet in haar tv programma’s veel mensen én bomen.

In de kaskraker E.T. vertederde kindactrice Drew Barrymore jong en oud met haar rol van Gertie. Ze wist haar carriére later succesvol te continueren in Hollywood.

Categories: