Levensboom De Populier

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 4 februari – 8 februari, van 1 – 4 mei en van 5 – 13 augustus

Mensen die geboren zijn met de Populier als levensboom gaan vaak onzeker door het leven. Misschien komt dit door hun filosofische instelling? Of interesse in spiritualiteit? Denken ze teveel na over de zin van het bestaan en maakt de realiteit van het dagelijks aardse bestaan hen onzeker? Die dagelijkse realiteit dwingt hen in elk geval om dapper te zijn indien dit echt nodig is. Ze hebben grote behoefte aan een plezierige omgeving waarin een welwillende sfeer hangt. Ze beschikken over genoeg positieve eigenschappen om hun leven goed te organiseren. Ook zijn ze artistiek van aard, betrouwbaar en vergevensgezind. Liefdesrelaties en vriendschappen nemen ze zeer serieus. Desondanks voelen mensen met de Populier als levensboom zich vaker eenzaam dan anderen. Meer informatie over dit type levensboom is te vinden door op deze link te klikken: https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemde personen die de Populier als levensboom hebben zijn o.a.: Alice Cooper, Christiano Ronaldo, Axl Rose, David Beckham, Helene Fischer, Pia Douwes, prinses Irene der Nederlanden, Charlize Theron, Shawn Mendes, Roger Federer, Diewertje Blok, Louis van Gaal, Dustin Hoffman, Audrey Tautou, Herman van der Zandt, Eric Bana, Antonio Banderas, Kees van Kooten, Hein Simons en Mark Knopfler.

De Populier
https://nl.wikipedia.org/wiki/Populier

Prinses Irene wist al lang voordat het woord klimaatcrisis werd uitgevonden dat bomen de rdding zouden gaan bieden. Voor haar 80e verjaardag kreeg zij daarom haar eigen Irene Bos cadeau. In een interview met Plan Boom vertelt zij er dit over:
https://planboom.nl/nieuws/prinses-irene-wat-je-doet-als-individu-doet-ertoe/

Voetbalicoon Christian Ronaldo zet zich als ambassadeur voor de natuur in door bomen te planten.

Russisch-Duitse schlager queen Helene Fischer bezingt behalve ademloze nachten ook de dennenboom in “Oh Tannenbaum”.
https://www.youtube.com/watch?v=U0N6yTpnnYc&ab_channel=RalfM%C3%BCller

Voetbalopperhoofd Louis van Gaal.

De Spaanse topacteur Antonio Banderas speelde zowel Zorro als zijn beroemde landgenoot Picasso.

Hans Schiffers serveert vrijwel dagelijks via het langstlopende radioprogramma ter wereld de broodnodig muzikale arbeidsvitaminen voor werknemers en – gevers.

Categories: