Levensboom De Vijgenboom

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 14 juni – 23 juni en van 12 december – 21 december

Ben je geboren op een van de bovenstaande data? Dan is de mooie Vijgenboom jouw levensboom.
Dit type mens met met zijn bijzondere eigenschappen kan het beste met twee woorden worden samengevat: vriendelijk gevoelsmens. Ze zijn sterk, praktisch ingesteld en houden van niets doen. Dankzij hun intelligentie kunnen ze met krachtige argumenten eigenzinnige meningen hebben. Alhoewel ze veel houden van het familieleven, kinderen en dieren in het bijzonder, kunnen ze zich terugtrekken en soms zelfs gesloten en afwijzend overkomen. Dit heeft vooral te maken met de grote drang naar onafhankelijkheid en vrijheid. Gelukkig is het gevoel voor humor dan de grote redding. De Vijgenboom mens blijft zo een geliefde persoonlijkheid.
Meer informatie over de overeenkomsten tussen de vijgenlevensboom mensen en de vijgenbomen is te vinden door op deze link te klikken:
https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemde Vijgenbomen zijn Natasja Froger, Boy George, Donald Trump, Gino Vannelli, Hans Dorrestijn, Irene Moors, Paul McCartney, Nicole Kidman, Lionel Richie, Brian Wilson, Dan Brown, Meryl Streep en Jeroen van der Boom, Ruud Mulder, Douwe Bob, Jaap van Zweden, Taylor Swift, Jamie Foxx, Don Johnson, Lieke Martens, Benny Anderson, Ronald Giphart, Yvonne Keuls, Brad Pitt, Steven Spielberg, Keith Richards, Dolores Leeuwin, Alan Parsons, Gigliola Cinquetti, Uri Geller, Kiefer Sutherland, Samuel L. Jackson en Jane Fonda.

Meer informatie over Vijgenbomen is te vinden op: https://www.vijg.nl/vijgenboom/

De Vijgenboom dankt zijn roem niet alleen aan zijn verleidelijke vruchten maar dankzij Adam en Eva ook aan het zijn multifunctionele bladeren…
Van de vruchten wordt ook heerlijke likeur gemaakt. In de film ‘Indiana Jones and the lost ark’ drinken Marion Ravenwood en René Belloq er net iets teveel van…

Vijgenlikeur…

Met de legendarisch band The Beatles werd Sir Paul McCartney wereldberoemd.

Amsterdam Jaap van Zweden klom op van jongste concertmeester ooit bij het Concertgebouw Orkest tot chefdigirent bij de meest prestigieuze sympfonieorkesten ter wereld.

Gelauwerd regisseur Steven Spielberg is op zijn best als hij Extra Terrestrials, kinderen, archeologen of nazi’s mag regisseren in zijn speelfilms.

Als dochter van een Amerikaanse kerstboomkweker wist popster Taylor Swift maar liefst 12 Grammy Award te verzamelen en mocht zij zich in 2019 dankzij het muziektijdschrift Billboard ‘Woman of the deccenium’ noemen.
Categories: