Levensboom De Wilg

Published by Marie-Louise Loomans on

Levensboom van 1 – 10 maart en van 3 – 12 september

Mensen met de Wilg als levensboom zijn flexibele melancholische durfallen. Door hun rusteloosheid zijn ze dol op reizen. Ze zijn invoelend en hebben een goede intuïtie. Verder beschikken ze over een goede smaak. Omdat ze wispelturig en beïnvloedbaar zijn is het niet gemakkelijk om als partner met een Wilg te leven. In de liefde zijn ze veeleisend. Vaak lijden ze daaronder want niet elke partner houdt het met ze uit. Maar…vinden ze die ene grote liefde die aan hen gewaagd is dan delen ze daar eerlijk hun gevoelens en dromen mee. Meer weten over de Wilg als levensboom? Klik dan op deze link:
https://jouwlevensboom.nl/pages/bomenhoroscoop-en-symboliek

Beroemdheden met de Wilg als levensboom zijn o.a.: Justin Bieber, Ron Howard, Roger Daltrey, Piet Veerman, Nikkie de Jager, Chris Martin, Wibi Soerjadi, Daniel Graig, Jon Bon Jovi, Ronan Keating, Hans Teeuwen, Rene Mioch, David Gilmour, Gerard Cox, Rachel Weisz, Daley Blind, Juliette Binoch, Rob Trip, Robin Thicke, Brigitte Kaandorp, Sharon Stone, Beyonce Knowles, Carice van Houten, Jon van Eerd, Geert Wilders, Helga van Leur, Corry Konings, Nick van de Wall (Afrojack), Colin Firth en Hans Zimmer.

De Wilg
https://nl.wikipedia.org/wiki/Wilg

Het kost commediene Brigitte Kaandorp geen moeite om de lachers op haar hand te krijgen.

Filmcomponist en tweevoudig Oscarwinnaar Hans Zimmer speelt zijn legendarische filmmuziek van ‘The Lion King’, ‘Gladiator’. ‘Da Vinci Code’, ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Interstellar’ en ‘Inception’ inmiddels ook wereldwijd voor volle zalen. Een van zijn composities voor de vierde Pirates film ‘On Stranger Tides’ heet ‘Palm Tree Escape’ en kun je beluisteren door op deze link te klikken:
https://www.youtube.com/watch?v=0AO59HHnPg4&ab_channel=HansZimmer-Topic

Actrice Sharon Stone wist wereldroem te vergaren door slechts haar benen over elkaar te slaan…

Piet Veerman was eerst succesvol met zijn band The Cats en daarna als solozanger. De Volendamse palingsound werd mede dankzij hem beroemd.

Categories: